Open/Close Menu Firmamız Ankara merkezli olup başta ev eşyaları depolama hizmeti vermekteyiz. Ev eşya depolama hizmeti için bize ulaşınız!

Ankara Çayyolu, Ümitköy, Bağlıca, Yaşamkent, Buketkent, Koru Mahallesi, Vadikent, Konutkent Mahallesi,  Nakliye Hizmeti

Ücretsiz expertiz için hemen bize ulaşınız. 

0850 305 20 20 

0530 963 62 45

0312 911 95 45

 

Ankara’da eşyalarınızın güvenle bir yerden başka bir yere taşınmasını sağlamak istiyor ve eşyalarınızın zarar görmesinden korkuyorsanız evinizi emin ellere teslim etmelisiniz. Ankara evden eve nakliyat, firmaları eşyalarınızı kendi eşyaları gibi korur, özenle evinizden toplar, ambalajlar ve güvenli bir şekilde evinizden alıp taşınmasını sağlar. Ankara’da bu konuda güvenebileceğiniz önemli şirketler bulunuyor. Ankara depolama, ise size bir süre eşyalarınızı bir yerde güvenle bekletebilme imkanı sunuyor.

 

Ankara Taşıma ve Depolama Hizmeti

İnsanlar, büro ve ev eşyalarının şehir içinde ya da dışında taşınmasını güvenle sağlayacak bir hizmete kimi zaman çok ihtiyaç duyar. Profesyonel taşıyıcılık hizmeti ve işinde tecrübeli elemanları ile yıllardır hizmet veren Ankara evden eve taşıma şirketi, eşyalarınızın güvenle yeni adresine taşınmasında yardımcı olur. Bazen evinizi ya da büronuzu boşaltmak ve eşyalarınızı güvenli bir depoya bırakmak durumunda kalabilirsiniz. Bu durumda ise, imdadınıza ev eşya depolama hizmetimiz yetişecektir.

 

Eşyalarınızı Güvenli Ellere Teslim Edin

Tecrübeli personelimizin sıcak ilgisi ve sizin isteklerinize vereceği cevaplarla içiniz çok rahat edecek. Yıllardan beridir taşımacılık hizmeti yapan tecrübeli elemanlarımız, eşyalarınızı hassasiyetine göre sınıflandırır ve buna göre ambalajlandırır. Sıkıca ambalajlanan eşyalarınız bulunduğunuz binanın yüksekliğine göre asansörlü ya da asansörsüz taşınarak geniş ve güvenli araçlarımız ile yeni adreslerindeki yerine yerleştirilirler.

 

Elemanlarımız işinde yetkin kişiler olduğundan eşyalarınızı kendi eşyası gibi koruyarak onlara en ufak bir zarar bile gelmemesi için tüm önlemleri alırlar. Yaptığımız ambalajlama sistemi ise, eşyanın hassasiyetine uygun olarak en az iki ya da üç katmandan oluşur. Cam eşyalar daha kolay zarar görebileceği göz önünde bulundurularak daha özenle ambalajlanır. Köpük ve yumuşak malzemeler ile muhafaza edilerek koli haline getirilir. Eşyalarınızın sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinçle taşımacılık işlemlerimizi yerine getirmekteyiz.

 

Eşyalarınızın taşınması esnasında istediğiniz başka bir şey olduğunda bunu taşıma şirketimize iletmeniz halinde dikkate alınacak ve özenle uygulanacaktır. Taşımacılık hizmeti ile olduğu gibi depolamacılık hizmeti ile de eşyalarınızı güvenle bize teslim edebilirsiniz. Geniş ve güvenli bir alanda sıkı sıkı ambalajladığımız eşyalarınızın muhafaza edilmesini sağlarız.

Ankara Çayyolu, Ümitköy, Bağlıca, Yaşamkent, ahmet Taner Kışlalı Mahallesi Buketkent, 
Koru Mahallesi, Vadikent, Konutkent Mahallesi, bölgesinde profesyonel ve ücretsiz
expertiz ile Nakliye Hizmeti için hemen bize ulaşınız.
Yorum Yapmak İstermsiniz?

*

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

© Copyright 2019 DEPO BURADA EV EŞYA DEPOLAMA HİZMETLERİ | Yasal Uyarı:Bu sitenin tüm hakları DEPO BURADA A.Ş.'ye aittir. Sitemizdeki hiçbir yazı, slogan, görsel vs izinsiz kopyalanamaz ve kullanılamaz.

Call Now ButtonMüşteri Hizmetleri